Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Varm Røget Laks

Skrevet af: kurtc
Kategori: Røg på grillen
31-10-2007

 

En lækker og flot fiskeret som alle vil blive imponeret over...

 

Køb en fersk Lakseside. mariner den i 1/2 time i en marinade som består af citronsaft, Teriyakisauce, salt og pebber og lidt olivenolje. 

Fyld vandbadet med lunkent vand og læg Hickory flis på kullene.

 

Ved grillen

Læg laksen på øverste rist i ca. 40 minutter. drys evt. mandelskiver på laksesiden.

 

Køb en fersk Lakseside. mariner den i 1/2 time i en marinade som består af citronsaft, Teriyakisauce, salt og pebber og lidt olivenolje. 

Fyld vandbadet med lunkent vand og læg Hickory flis på kullene.

 

Ved grillen

Læg laksen på øverste rist i ca. 40 minutter. drys evt. mandelskiver på laksesiden.

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

En fersk Lakseside

Marinade af:
- Citronsaft
- Teriyakisauce
- Salt og pebber
- Lidt olivenolje

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
6

Kugle:
Indirekte 30 min minutter

Gas:
Indirekte 30 min minutter

WeberQ:
Høj/Medium 35 min minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.