Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

DM Ribs 2010

Skrevet af: Allan's Far ! BS
Kategori: Kød
15-09-2010

 

Her kommer en beskrivelse af hvordan Allan og Jeg lavede Ribs til DM 2010

 

Fjerm membran fra Ribben.

Læg ribben i Æble Cider i en time.

Gnid krydderi på begge sider af benene.

Lad dem hvile med rub i en time.

 

Ved grillen

Tænd Smokeren op efter melinion metoden.

Hæld vand i karet og rygeflis på briketterne.

Ryg ribenene i ca 1½ time.

Tag benene af smoker og pak dem ind i sølvpapir spray med Æble juice

Fjern karet sæt temperaturen op på 150 grader.

Læg benene tilbage på smokeren i 2 - 2½ time.

Bland delene til BBQ Sausen og lad det simre ½ time.

½ time inden servering smøres ribbene med sausen en eller to gange alt efter hvor fedete man ønsker dem.

 

 

Forslag til tilbehør

Det er ikke nødvendig kan spises alene

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber smoke.

Bakker til ribben

Gryde eller pande til Sause.

Rygeflis efter eget ønske

Fjerm membran fra Ribben.

Læg ribben i Æble Cider i en time.

Gnid krydderi på begge sider af benene.

Lad dem hvile med rub i en time.

 

Ved grillen

Tænd Smokeren op efter melinion metoden.

Hæld vand i karet og rygeflis på briketterne.

Ryg ribenene i ca 1½ time.

Tag benene af smoker og pak dem ind i sølvpapir spray med Æble juice

Fjern karet sæt temperaturen op på 150 grader.

Læg benene tilbage på smokeren i 2 - 2½ time.

Bland delene til BBQ Sausen og lad det simre ½ time.

½ time inden servering smøres ribbene med sausen en eller to gange alt efter hvor fedete man ønsker dem.

 

 

Forslag til tilbehør

Det er ikke nødvendig kan spises alene

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber smoke.

Bakker til ribben

Gryde eller pande til Sause.

Rygeflis efter eget ønske

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

 Rub

½ Cup Brunfarin
½ Cup Sukker
½ Cup Sød paprika
1/3 Cup Hvidløgspulver
1/3 Cup Fint salt
2 Teaspoon Sød Chilli pulver
1 Teaspoon Knuste Origano blade
1 Teaspoon Cayenne peber
¾ Teaspoon Spidskommen
¾ Teaspoon Sort peber
1 Teaspoon Løgpulver

 

BBQ sauce.  
     
2 dl. Ketchup  
1½ dl. Æblejuice  
1 spsk. Æble edike cider