Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Klassisk rødkål

Skrevet af:
Kategori: Grilleriets juleopskrifter
01-12-2010

 

Mmm - et af julens uundværlige tilbehør!

 

I køkkenet:
Snit rødkål fint.

 

Ved grillen

Gør grillen klar til direkte varme - det vil sige, at du fordeler kullene jævnt ud over hele kulristen.
Lad smørret smelte i aluformen eller wokken. Kom rødkålen deri og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det småsimre i 45 minutter. Koger det tørt, tilsættes yderligere solbærsaft.
 

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Wok, aluform

I køkkenet:
Snit rødkål fint.

 

Ved grillen

Gør grillen klar til direkte varme - det vil sige, at du fordeler kullene jævnt ud over hele kulristen.
Lad smørret smelte i aluformen eller wokken. Kom rødkålen deri og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det småsimre i 45 minutter. Koger det tørt, tilsættes yderligere solbærsaft.
 

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Wok, aluform

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

1/4 rødkål
4 dl solbærsaft
1 dl balsamicoeddike
2 spsk sukker
2 spsk blomsterhonning
½ dl olivenolie
50 g smør

border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
0

Kugle:
Direkte  minutter

Gas:
Direkte  minutter

WeberQ:
Høj/Medium  minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.