Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

ICE ICE ICE: Pistacie is

Skrevet af: Allan S
Kategori: Weber Camp
19-07-2011

 

 Opskrift fra Boden ICE ICE ICE fra Weber Camp 2011

 

Hak nødderne groft.

Kom ca 120 g (Resten skal bruges senere) i en gryde og rist dem lidt, til de bliver gyldne.

Hæld sukker, mælk og fløde ved og lad det små koge i 5-10 minutter.

Tag nødde/mælke blandingen af varmen, og stil den i køleskabet natten over.

 

Dagen efter varmes mælke blandeningen op, derefter sies nødderne fra, og mælke blandingen koges op under omrøring.

Pisk Maizena og lidt mælk sammen, og tilsæt det lidt af gangen til blandingen begynder at tykne – den må ikke blive for tyk!

 

Lad blandingen køle lidt af og kør den på is maskinen, når den har kørt 10 min tilsættes de sidste hakkede pistacie nødder.
 

Hvis man ikke har en is maskine, stilles blandingen i køleskabet til den er helt kold. Når den er helt kold kommes det i fryseren og så skal den røres i ca hver 30 min. til den har en soft ice konsistens.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Ismaskine

 

Hak nødderne groft.

Kom ca 120 g (Resten skal bruges senere) i en gryde og rist dem lidt, til de bliver gyldne.

Hæld sukker, mælk og fløde ved og lad det små koge i 5-10 minutter.

Tag nødde/mælke blandingen af varmen, og stil den i køleskabet natten over.

 

Dagen efter varmes mælke blandeningen op, derefter sies nødderne fra, og mælke blandingen koges op under omrøring.

Pisk Maizena og lidt mælk sammen, og tilsæt det lidt af gangen til blandingen begynder at tykne – den må ikke blive for tyk!

 

Lad blandingen køle lidt af og kør den på is maskinen, når den har kørt 10 min tilsættes de sidste hakkede pistacie nødder.
 

Hvis man ikke har en is maskine, stilles blandingen i køleskabet til den er helt kold. Når den er helt kold kommes det i fryseren og så skal den røres i ca hver 30 min. til den har en soft ice konsistens.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Ismaskine

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

150 g usaltede pistacienødder
125 g rørsukker
2,5 dl letmælk
2,5 dl fløde
2 spsk Maizena 

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
0

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.