Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

No flying -Overload!

Skrevet af: Nu med weber
Kategori: Kød
01-08-2011

 

 Min egen variant af Bacon Explosion med brug af lidt af de produkter jeg vandt i chili konkurrencen her i klubben(ikke stærk).

 

 Kødet røres grundigt sammen med saltet i mindst 10 min.

Løg og persille hakkes fint,hvidløg presses og kommes i

alle andre ingridienser kommes i og røres sammen til en fars og stilles i køleskabet i mindst en halv time

bacon flettes sammen til en slags kødtæppe og drysses med grillkrydderi(nemt at styre hvis det hele lægges på et stykke bagepapir).Farsen ligges på og rulles sammen til en slags flettet kødpølse,det kan evt holdes sammen med tandstikkere.

pensles med gril olie

 

Ved grillen

 grillen gøres klar til indirekte varme og tændes op

Bacon bomben ligges på og jeg penslede et par gange mere med olien.

smed ligeledes røgflis på et par gange.

Ved ca. 60 grader penslede jeg med chipotle saucen og dette glorde jeg vel en 4 gange til den er færdig med en kerne temperatur på 70 grader

 

Forslag til tilbehør

 Fik idag dejlige små kogte kartofler og en god brun sovs til

Jeg må sige det smagte sgu smadder godt og der er vist kød nok i den ret

MUMS!

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

 Røgflis

stegetermometer

 Kødet røres grundigt sammen med saltet i mindst 10 min.

Løg og persille hakkes fint,hvidløg presses og kommes i

alle andre ingridienser kommes i og røres sammen til en fars og stilles i køleskabet i mindst en halv time

bacon flettes sammen til en slags kødtæppe og drysses med grillkrydderi(nemt at styre hvis det hele lægges på et stykke bagepapir).Farsen ligges på og rulles sammen til en slags flettet kødpølse,det kan evt holdes sammen med tandstikkere.

pensles med gril olie

 

Ved grillen

 grillen gøres klar til indirekte varme og tændes op

Bacon bomben ligges på og jeg penslede et par gange mere med olien.

smed ligeledes røgflis på et par gange.

Ved ca. 60 grader penslede jeg med chipotle saucen og dette glorde jeg vel en 4 gange til den er færdig med en kerne temperatur på 70 grader

 

Forslag til tilbehør

 Fik idag dejlige små kogte kartofler og en god brun sovs til

Jeg må sige det smagte sgu smadder godt og der er vist kød nok i den ret

MUMS!

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

 Røgflis

stegetermometer

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

 500 g hakket oksekød

500 g hakket svinekød

3 dl rasp

1 stort løg

1 stor dusk persille

4 fed hvidløg

Ca. 500 g bacon

3 spsk worchestershire sauce

 3spsk Ole Rays blackberry wine bbq&cooking sauce

4 tsk salt

3 tsk peber

3  tsk Hot fiesta peber

ca.3dl vand

Santa maria grill krydderi

santa maria bbq olie (til pensling)

Mild to Wild southwest chipotle sauce (slut pensling)

 

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
10

Kugle:
Indirekte 60-90 min. minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx