Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Carpaccio eller kød og kærlighed af Gorm Wisweh

Skrevet af: Timmy
Kategori: Forretter
21-09-2012

 

Gorm Wiswehs opskrift på carpaccio, som han tryllede frem på Webercamp 2012

Vend oksekødet på en knaldvarm pande, så det lige får lidt stegeskorpe, men stadig er råt indeni. Skær det derefter i så tynde skiver som muligt.

Skær jordbær i kvarte og vend dem med en anelse chili.

Fordel kødet på en tallerken eller fad og pynt med jordbær, balsamicoglace og pinjekerner.

Velbekomme.

 

 

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

300 g oksetyksteg eller filet
En håndfuld ristede pinjekerner
Et par jordbær
Lidt finthakket chili
2 dl balsamico kogt ind til sirupskonsistens

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
4

Kugle:
Indirekte 1 minutter

Gas:
Indirekte 1 minutter

WeberQ:
Høj 1 minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.