Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Grillede østers i barbecuesauce

Skrevet af:
Kategori: Forretter
27-05-2007

 

Barbecuesauce: Sautér smør og hvidløg i en kasserolle over middel varme, mens du rører i det nu og da, til hvidløgsduften træder frem, og smørret begynder at få farve, ca. 2-3 min. Tag hvidløgssmørret af varmen og tilsæt citronsaft og chilisauce. Rør saucen godt sammen.

 

Åbn østersene: Læg en østers med den flade side opad i et foldet viskestykke. Find en lille åbning mellem skallerne ved siden af hængslet, stik en østerskniv ind og vrid og vrik med kniven, så skallen åbnes. Saften skal så vidt muligt blive i skallen. Skær østersen fri af skallen ved at lade østerskniven løbe forsigtigt ind under kødet. Kassér den øverste, flade skal og lad kødet ligge i den nederste, dybere skal.

 

Dryp ½ tsk barbecuesauce over hver østers. Grill østersene direkte over høj varme, til saucen koger i skallerne efter 2-3 min., og grill dem derefter i yderligere 1-2 min. Serveres varme.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Der kræves ikke ekstraudstyr

Barbecuesauce: Sautér smør og hvidløg i en kasserolle over middel varme, mens du rører i det nu og da, til hvidløgsduften træder frem, og smørret begynder at få farve, ca. 2-3 min. Tag hvidløgssmørret af varmen og tilsæt citronsaft og chilisauce. Rør saucen godt sammen.

 

Åbn østersene: Læg en østers med den flade side opad i et foldet viskestykke. Find en lille åbning mellem skallerne ved siden af hængslet, stik en østerskniv ind og vrid og vrik med kniven, så skallen åbnes. Saften skal så vidt muligt blive i skallen. Skær østersen fri af skallen ved at lade østerskniven løbe forsigtigt ind under kødet. Kassér den øverste, flade skal og lad kødet ligge i den nederste, dybere skal.

 

Dryp ½ tsk barbecuesauce over hver østers. Grill østersene direkte over høj varme, til saucen koger i skallerne efter 2-3 min., og grill dem derefter i yderligere 1-2 min. Serveres varme.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Der kræves ikke ekstraudstyr

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

  • 12 friske østers
  • Barbecuesauce
  • 1 spsk usaltet smør
  • 1 tsk meget finthakket hvidløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk mild chili sauce
border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
4

Kugle:
Direkte 5 minutter

Gas:
Direkte 5 minutter

WeberQ:
Høj 5 minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.