Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

oksemørbrad med flødestuvet spinat og bacon tern

Skrevet af: Bernstorff
Kategori: Kød
07-12-2012

 

Man starter med at tø den flødestuvet spinat op og lade den dryppe af i en si.

Derefter steger man 200gr. bacon tern i en folie bakke på grillen til de er sprøde.

Når det så er klar skærer man en snit på 2-3cm dybde i mørbraden helevejen hen, hvorefter man fylder bacontern og spinat fyld i og den bindes ind i kødsnor.

en oksemørbrad på 2,4 kg skal ca have 45 min på indirekte varme, så er den fin rosa.

Serveres med bagekartofler med fyld.

 

spinat skal dryppe af og bacon tern skal steges

 

Ved grillen

Mørbraden skal fyldes og bindes

 

spinat skal dryppe af og bacon tern skal steges

 

Ved grillen

Mørbraden skal fyldes og bindes

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

200gr Bacon tern

1 pakke flødestuvet spinat

1 oksemørbrad

 

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
8

Kugle:
Indirekte 45 minutter

Gas:
Indirekte 45 minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.