Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Barbecue sauce

Skrevet af: l_aubaine
Kategori: Sauce & Marinader
03-06-2013

 

 Barbecue saucen bruges til grillning/marinering/direkte på det færdige kød.

 

 Ingredienserne blandes og hældes på skoldede glas, der er skyllet i Atamon.

Trækker i køleskabet i et døgn, og er derefter klar til brug. Perfekt til spare ribs, burgers, pulled pork, kylling etc.

 

 

 Ingredienserne blandes og hældes på skoldede glas, der er skyllet i Atamon.

Trækker i køleskabet i et døgn, og er derefter klar til brug. Perfekt til spare ribs, burgers, pulled pork, kylling etc.

 

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

1 stor dåse tomat pure (140 g)

2 spsk dijon sennep

300 g brun farin

ca ½ dl engelsk sovs eller worchestershire sovs

salt, peber og paprika

1 tsk. Atamon 

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
4

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.