Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Pulled Rådyr

Skrevet af: Mikeman
Kategori: Kød
16-09-2013

 

Det er ikke min egen opskrift men brugte 2 køller fra råvildt

Til at lave en Pulled Rådyr

Der blev lavet rub dagen før som blev svøbt omkring køllerne natten over og derefter smurt over køllerne et par gange i løbet af stegetiden. Køllen blev svøbt i et flettet tæppe af bacon for at modvirke at det skulle bliver tørt.

fik 10 timer ved 100-110 grader og rigelige mængder rygeflis

Blev serveret på burgerbolle med classisk coleslaw og en chili mayanise Mums

 

 

 

Forslag til tilbehør

Coleslaw

Burgerboller

Chilimayo

hjemmelavede pomfritter

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

en rist til at hæve kødet så der kan stå et vandbad nedenunder, for at få temperaturen ned, hvilket ellers godt kan være svært på en Q320

 

Forslag til tilbehør

Coleslaw

Burgerboller

Chilimayo

hjemmelavede pomfritter

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

en rist til at hæve kødet så der kan stå et vandbad nedenunder, for at få temperaturen ned, hvilket ellers godt kan være svært på en Q320

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

Rub:

3 - 4 dl ketchup
3 spsk ahornsirup
3 spsk hp sauce
3 spsk sennep

3 spsk soya
3 spsk olivenolie
3 spsk paprika
3 spsk farin
3 tsk oregano
2 fed hvidløg
1 frisk chili eller tørret chili
1 tsk Cayenne
1 spsk flagesalt
1 spsk stødt spidskommen

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
10

WeberQ:
Lav 10 timer minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx