Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Hjemmelavet flæskesvær

Skrevet af: Kasper Hansen
Kategori: Andre
22-10-2013

 

Der er ikke meget der er bedre som en lille snak. Og gode hjemmelavet flæskesvær er ingen undtagelse.

Så her får i lige min opskrift på det jeg mener er de bedste flæskesvær.

 

 Skær sværene ud i passende længde. jeg bruger den som slagteren har valgt for mig.

kog sværene i ca 20 min. Det er vigtigt at de er gennemkogt eller bliver de hårde og ikke sprøde!

Skyld efter med koldt vand og læg dem i folie Bakken side om side og giv dem salt. (Jeg foretrækker groft havsalt) 

 

Ved grillen

 Gør grillen klar indirekete 2/3 rør er helt fint.

når kullene er klar kommer du folie Bakken på mitten af grillen. Resten af risten dækkes med staniol. Sørg for dit låg er rimelig rent vask det godt. Svære springer rundt i hele grillen når de tilberedes!

tjek dem hvert 5-7 min og dem der er hoppet ud af Bakken lægges på plads igen.

efter ca 25 min er de færdige, læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle under.

 

velbekomme.

 

Forslag til tilbehør

 En øl ville være på sin plads.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

 Stor folie bakke 

 

staniol

 

 Skær sværene ud i passende længde. jeg bruger den som slagteren har valgt for mig.

kog sværene i ca 20 min. Det er vigtigt at de er gennemkogt eller bliver de hårde og ikke sprøde!

Skyld efter med koldt vand og læg dem i folie Bakken side om side og giv dem salt. (Jeg foretrækker groft havsalt) 

 

Ved grillen

 Gør grillen klar indirekete 2/3 rør er helt fint.

når kullene er klar kommer du folie Bakken på mitten af grillen. Resten af risten dækkes med staniol. Sørg for dit låg er rimelig rent vask det godt. Svære springer rundt i hele grillen når de tilberedes!

tjek dem hvert 5-7 min og dem der er hoppet ud af Bakken lægges på plads igen.

efter ca 25 min er de færdige, læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle under.

 

velbekomme.

 

Forslag til tilbehør

 En øl ville være på sin plads.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

 Stor folie bakke 

 

staniol

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

 Spækken fra en ribbensteg eller svinekam.

 

salt efter behov

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
1

Kugle:
Indirekte 25 minutter

Gas:
Indirekte 25 minutter

WeberQ:
Medium 25 minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx