Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Letrøget krondyrfilet

Skrevet af:
Kategori: Weber Camp
13-08-2014

 

Fileten pudses for fedt og sener – og sprænges/saltes med rigeligt salt og en anelse rørsukker. Lad den trække i to timer og skyl så under koldt vand.

 

Ved grillen

Tænd WSM op med en grillstarter og fordel hickory-røgflis imellem kullene. Hæld vand i vandfadet. Røg fileten omkring 1 time – og sørg for at holde røgningen i gang. Kan serveres både koldt og varmt.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber Smokey Mountain Cooker

Røgflis

Fileten pudses for fedt og sener – og sprænges/saltes med rigeligt salt og en anelse rørsukker. Lad den trække i to timer og skyl så under koldt vand.

 

Ved grillen

Tænd WSM op med en grillstarter og fordel hickory-røgflis imellem kullene. Hæld vand i vandfadet. Røg fileten omkring 1 time – og sørg for at holde røgningen i gang. Kan serveres både koldt og varmt.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber Smokey Mountain Cooker

Røgflis

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

Krondyrfilet

Godt med salt

Rørsukker

border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
0
Kuverter:
0

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.