Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Pulled Pork

Skrevet af:
Kategori: Weber Camp
13-08-2014

 

Bland alle krydderier til rub’en sammen, og rul nakkefileten deri. Pak den rubbede nakkefilet ind i husholdningsfilm, og lad den ligge på køl i 12-24 timer – gerne længere.

 

Ved grillen

Tænd WSM’en op med en Minion-optænding: Hæld10 kg. utændte briketter i grillen og fordel hickory-røgflis imellem briketterne. Tænd 25 briketter, og læg dem ovenpå de øvrige briketter.

Fyld vandfadet, og læg nakkefileten på risten. Vandfadet må ikke gå tørt, så fyld efter, hvis det er nødvendigt. Temperaturen i grillen skal holdes omkring 100-110 grader. Dette gøres ved at justere på bundspjældene.

Når filetens kernetemperatur er 75 grader, pakkes den ind i sølvpapir. Efter ca. 10-15 timer – måske mere afhængig af kødets størrelse og vejret – når filetens kernetemperatur 85-90 grader. Det er nu, kødet er færdigt, så tag det af grillen og træk det fra hinanden med et par gafler.

Pulled pork kan serveres med coleslaw og BBQ-sauce i en burgerbolle.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber Smokey Mountain Cooker

Røgchunks

Bland alle krydderier til rub’en sammen, og rul nakkefileten deri. Pak den rubbede nakkefilet ind i husholdningsfilm, og lad den ligge på køl i 12-24 timer – gerne længere.

 

Ved grillen

Tænd WSM’en op med en Minion-optænding: Hæld10 kg. utændte briketter i grillen og fordel hickory-røgflis imellem briketterne. Tænd 25 briketter, og læg dem ovenpå de øvrige briketter.

Fyld vandfadet, og læg nakkefileten på risten. Vandfadet må ikke gå tørt, så fyld efter, hvis det er nødvendigt. Temperaturen i grillen skal holdes omkring 100-110 grader. Dette gøres ved at justere på bundspjældene.

Når filetens kernetemperatur er 75 grader, pakkes den ind i sølvpapir. Efter ca. 10-15 timer – måske mere afhængig af kødets størrelse og vejret – når filetens kernetemperatur 85-90 grader. Det er nu, kødet er færdigt, så tag det af grillen og træk det fra hinanden med et par gafler.

Pulled pork kan serveres med coleslaw og BBQ-sauce i en burgerbolle.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber Smokey Mountain Cooker

Røgchunks

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

1 nakkefilet

Rub
1 spsk. paprika
½ spsk. chiliflager
½ spsk. løgpulver
½ spsk. hvidløgspulver
1 spsk. pebermix
2 spsk. barbecue
½ spsk. salt
3 spsk. brun farin

border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
0
Kuverter:
0

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.