Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Fyldte Svinemørbrad

Skrevet af: PE Nielsen
Kategori: Kød
11-10-2014

 

Afpuds to svinemørbrad for sener og fedt, flæk dem ud til to flade stykker, smør et tyndt lag grøn pesto på begge sider, fyld fint  hakkede semi-dried soltørret tomater, mozzarella, salt, peber, paprika på den en mørbrad, læg pesto siderne sammen overdæk dem med bacon og bind dem sammen. 

 

en varm grill

 

Forslag til tilbehør

efter egnet fantasi

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

snor

foliebakke

en varm grill

 

Forslag til tilbehør

efter egnet fantasi

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

snor

foliebakke

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

2 stk svinemørbrad

bacon

semi-dried soltørret tomater

mozzarella

paprika

grøn pesto

salt/peber

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
0

Kugle:
Indirekte 60 min minutter

Gas:
Indirekte ca 60 min minutter

WeberQ:
Lav 60 min minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.