Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Brisket

Skrevet af:
Kategori: Forsmag 2014
03-11-2014

 

En Brisket på din WSM incl rub

 

Smør stegen med dijonsennep, og drys rub på.

 

Ved grillen

Lav en minion-optænding med røgflis, kom vand i vandfadet, og hold Smokeren på 100 grader.

Stegen grilles i ca. 10 timer.

Lad stegen trække i 20 min inden udskæring.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Smoker

Smør stegen med dijonsennep, og drys rub på.

 

Ved grillen

Lav en minion-optænding med røgflis, kom vand i vandfadet, og hold Smokeren på 100 grader.

Stegen grilles i ca. 10 timer.

Lad stegen trække i 20 min inden udskæring.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Smoker

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

2½ kg brisket/spidsbryst
Dijonsennep

Rub:
2 spsk. Koshersalt
1 spsk. Chilipulver
3 spsk. Brun farin
1 spsk. Hvidløgspulver
2 spsk. Paprika
1 spsk. Sellerisalt
1 spsk. Peber

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
0

Kugle:
Direkte  minutter

Gas:
Direkte  minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx