Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Svinekam med crumble

Skrevet af:
Kategori: Forsmag 2014
03-11-2014

 

Frigør svinekammen for svær, og fjern evt. sener. Fjern fedt fra sværene, da crumblen ellers vil blive blød. Sværen skæres i strimler og kommes i en grillbakke eller pande med salt og en smule olie. Svinefileten halveres på langs og krydres med salt og peber.

 

Ved grillen

Tænd grillen med indirekte varme, og placer så grillbakken/panden med sværene på risten indirekte og grill sværene, til de er sprøde. Det tager ca. 30 min.

Grillen tændes med høj direkte varme. Giv svinekammen grillstreger på alle sider. Derefter sættes grillen på mellem indirekte varme, og svinekammen lægges i en stegeholder og grilles færdig, til den har en kernetemperatur på 62 grader.

Når sværene er færdige, hakkes de til en crumble og blandes med grofthakket persille. Lige inden anretningen glaseres svinekammen med sauce og rulles i de hakkede svær og skæres i passende stykker. Krydre med salt og peber.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Grillbakke/Pande

Frigør svinekammen for svær, og fjern evt. sener. Fjern fedt fra sværene, da crumblen ellers vil blive blød. Sværen skæres i strimler og kommes i en grillbakke eller pande med salt og en smule olie. Svinefileten halveres på langs og krydres med salt og peber.

 

Ved grillen

Tænd grillen med indirekte varme, og placer så grillbakken/panden med sværene på risten indirekte og grill sværene, til de er sprøde. Det tager ca. 30 min.

Grillen tændes med høj direkte varme. Giv svinekammen grillstreger på alle sider. Derefter sættes grillen på mellem indirekte varme, og svinekammen lægges i en stegeholder og grilles færdig, til den har en kernetemperatur på 62 grader.

Når sværene er færdige, hakkes de til en crumble og blandes med grofthakket persille. Lige inden anretningen glaseres svinekammen med sauce og rulles i de hakkede svær og skæres i passende stykker. Krydre med salt og peber.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Grillbakke/Pande

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

Svinekam 3-4 kg m svær
Salt og peber
Persille
En reduceret skysauce

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
10

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.