Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Rynkes Frikadeller

Skrevet af: Rynke
Kategori: Kød
16-04-2017

 

 

Hak løg/hvidløg og rør det i farsen med æg, mel, limfjordsporter, salt og peber.

Rør til du har en lind fars

Har du tid, så lav farsen god tid i forvejen, og sæt den nogle timer i køleskabet – så trænger smagen bedre ind.

Steg frikadellerne på en pande i SMØR ved jævn varme ca. 6 til 8min. på hver side.

 

 

 

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

500g hakket kalv og flæsk min 8-12%fedt

200g hakket kyllingekød 

1 limfjordsporter

2 fed hvidløg

2 store løg

4 spsk mel

2 æg

salt 

peber

smør (rigeligt)

 

border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
0

WeberQ:
Medium Ca12 til 16min minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.