Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Bruschetta med grillede peberfrugter

Skrevet af:
Kategori: Brød & Pizza
28-05-2007

 

Forbered peberfrugterne: pensel dem med olie og grill de hele frugter over direkte høj varme, til de er helt forkullede udenpå - det tager 25 minutter. Vend dem hvert 4/5 minut. Flyt peberfrugterne over på et fad og dæk med husholdningsfilm. Lad dem køle af i 25 minutter.


Fjern husholdningsfilmen og skrab skindet af peberfrugterne med en urtekniv eller kartoffelskræller (det gør ikke noget, hvis der stadig sidder noget skind tilbage). Fjern også de indre ribber, frø og stilke. Skær peberfrugterne i lange strimler (bredde 2,5 cm) og læg dem på en tallerken.

 

Dryp peberfrugterne med olienolie og balsamicoeddike og drys med salt og basilikum. Slut af med at drysse ost øverst.

 

Lav bruschettaerne: Pensl brødskiverne med olie og grill dem over direkte høj varme, til de får farve - det tager 2-4 minutter. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået. Læg skiverne på en tallerken, dæk dem løseligt med et viskestykke og lad dem køle af i 2 minutter. Fjern viskestykket og gnid den ene side af hvert stykke med et stykke hvidløg, dryp med lidt olie og drys med salt.

 

Fordel brushettaerne og strimlerne af peberfrugt på 8 tallerkner og server straks.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Kræver ikke ekstra udstyr

Forbered peberfrugterne: pensel dem med olie og grill de hele frugter over direkte høj varme, til de er helt forkullede udenpå - det tager 25 minutter. Vend dem hvert 4/5 minut. Flyt peberfrugterne over på et fad og dæk med husholdningsfilm. Lad dem køle af i 25 minutter.


Fjern husholdningsfilmen og skrab skindet af peberfrugterne med en urtekniv eller kartoffelskræller (det gør ikke noget, hvis der stadig sidder noget skind tilbage). Fjern også de indre ribber, frø og stilke. Skær peberfrugterne i lange strimler (bredde 2,5 cm) og læg dem på en tallerken.

 

Dryp peberfrugterne med olienolie og balsamicoeddike og drys med salt og basilikum. Slut af med at drysse ost øverst.

 

Lav bruschettaerne: Pensl brødskiverne med olie og grill dem over direkte høj varme, til de får farve - det tager 2-4 minutter. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået. Læg skiverne på en tallerken, dæk dem løseligt med et viskestykke og lad dem køle af i 2 minutter. Fjern viskestykket og gnid den ene side af hvert stykke med et stykke hvidløg, dryp med lidt olie og drys med salt.

 

Fordel brushettaerne og strimlerne af peberfrugt på 8 tallerkner og server straks.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Kræver ikke ekstra udstyr

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

  • Til peberfrugterne:
  • 2 store røde peberfrugter
  • 2 store gule peberfrugter
  • 4 spsk ekstra jomfru olivenolie + ekstra til pensling
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1⁄2 tsk groft havsalt
  • 3 spsk friske basilikumblade, klippet i strimler
  • 225g pecoriono- eller parmesanost i flager
  • Til bruschettaerne:
  • 16 skiver sprødt, groft italiensk brød (tykkelse 1,5 cm)
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1⁄2 tsk groft havsalt
border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
0

Kugle:
Direkte 25-30 minutter

Gas:
Direkte 25-30 minutter

WeberQ:
Høj 25-30 minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx