Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Wienerdej

Skrevet af: Hasse
Kategori: Brød & Pizza
09-01-2008

 

Til alt wienerbrød

 

  • Gær, æg og vand røres sammen - resten tilsættes
  • Dejtemperaturen skal være så kold som muligt
  • Skal køres/røres så kort tid som muligt
  • Skal IKKE ligge/hvile
  • Indrulning 50% det vil sige 1/2 af den samlede dejvægt skal den pakkes ind i, i rulle margarine (kan købes ved den lokale bager)
  • Rulles 3X3 = 27 rullelag
  • Bagetemperatur ca. 220 grader

 

Ved grillen

Pas på det ikke bliver sort/brændt i bunden

 

Forslag til tilbehør

  • Remonce
  • Creme
  • Nougat
  • Sukker
  • Nøder
  • Æg til pinsling

  • Se andre opskrifter...

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Røremaskine

Bagesten eller bageplader der kan være i grillen.

  • Gær, æg og vand røres sammen - resten tilsættes
  • Dejtemperaturen skal være så kold som muligt
  • Skal køres/røres så kort tid som muligt
  • Skal IKKE ligge/hvile
  • Indrulning 50% det vil sige 1/2 af den samlede dejvægt skal den pakkes ind i, i rulle margarine (kan købes ved den lokale bager)
  • Rulles 3X3 = 27 rullelag
  • Bagetemperatur ca. 220 grader

 

Ved grillen

Pas på det ikke bliver sort/brændt i bunden

 

Forslag til tilbehør

  • Remonce
  • Creme
  • Nougat
  • Sukker
  • Nøder
  • Æg til pinsling

  • Se andre opskrifter...

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Røremaskine

Bagesten eller bageplader der kan være i grillen.

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

Denne opskrift er kun for vipper
border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
1

Kugle:
Cirkulær 12-15 minutter

Gas:
Indirekte 12-15 minutter

WeberQ:
Medium 12-15 minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx