Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Wok med kæmperejer og lækker cocktailsauce

Skrevet af:
Kategori: Fisk & Skaldyr
29-05-2007

 

- Alvorligt fr[ds

 

Bland alle ingredienserne til cocktailsaucen godt. Stil på køl. Denne sauce skal serveres afkølet. Den kan sagtens holde sig i køleskabet i en uge og finder hurtigt vej til andet end rejer og fisk.

 

Wokken placeres i grillen og forvarmer ca. 2 minutter. Smelt smør og olie i wokken. Svits presset hvidløg i blandingen. Rejerne hældes i og wok’er i ca. 4-5 minutter for fuldt drøn. De er færdige, når de har skiftet farve til smuk rød – og kødet er blevet fast. Vendes med mellemrum og drysses med kokos.

Lige før servering dryppes rejerne med citronsaft og evt. lidt ekstra kokos. Server som lækkert, lækker gæstemad eller nyd denne ret i selskab med den, du holder allermest af.

Ved grillen

Wokken placeres i grillen og forvarmer ca. 2 minutter. Smelt smør og olie i wokken. Svits presset hvidløg i blandingen. Rejerne hældes i og wok’er i ca. 4-5 minutter for fuldt drøn. De er færdige, når de har skiftet farve til smuk rød – og kødet er blevet fast. Vendes med mellemrum og drysses med kokos.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Wok 47 eller 57 cm; 1 tr¾spatel

Bland alle ingredienserne til cocktailsaucen godt. Stil på køl. Denne sauce skal serveres afkølet. Den kan sagtens holde sig i køleskabet i en uge og finder hurtigt vej til andet end rejer og fisk.

 

Wokken placeres i grillen og forvarmer ca. 2 minutter. Smelt smør og olie i wokken. Svits presset hvidløg i blandingen. Rejerne hældes i og wok’er i ca. 4-5 minutter for fuldt drøn. De er færdige, når de har skiftet farve til smuk rød – og kødet er blevet fast. Vendes med mellemrum og drysses med kokos.

Lige før servering dryppes rejerne med citronsaft og evt. lidt ekstra kokos. Server som lækkert, lækker gæstemad eller nyd denne ret i selskab med den, du holder allermest af.

Ved grillen

Wokken placeres i grillen og forvarmer ca. 2 minutter. Smelt smør og olie i wokken. Svits presset hvidløg i blandingen. Rejerne hældes i og wok’er i ca. 4-5 minutter for fuldt drøn. De er færdige, når de har skiftet farve til smuk rød – og kødet er blevet fast. Vendes med mellemrum og drysses med kokos.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Wok 47 eller 57 cm; 1 tr¾spatel

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

1 kg kæmperejer med skal, optøede
eller friske
2 spsk solsikkeolie
100 g smør
3-4 fed presset hvidløg
3 spsk kokosmel
Citronsaft
Peber

COCKTAILSAUCE
21⁄2 dl ketchup
3 spsk sød chilisauce
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
2-3 spsk revet peberrod – fra pose
Akaciehonning – til at justere med, hvis du savner sødt!

border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
0

Kugle:
75/25 4-5 min. minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx