Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Grillede kastanjer

Skrevet af:
Kategori: Grønsager og Tilb.
30-05-2007

 

- Til en kold aften

 

Skær et krydssnit i toppen af kastanjerne med en skarp kniv. Pas lige på fingrene! Det er nødvendigt at skære i kastanjerne, så de åbner sig i toppen, når du bager dem.

Da saltet bliver meget varmt, er det nødvendigt at bruge et dobbelt sæt foliebakker – eller et super ildfast fad. Fyld bunden af foliebakken eller fadet med et tykt lag groft salt. Sæt kastanjerne i saltet, så de står i salt til op over midten – og med krydset opad.

 

Foliebakken griller i ca. 20 minutter over den anviste grillmetode. Kastanjerne er færdige, når de har åbnet sig flot i toppen, og skallen er let at pille af. Pas på – de er meget, meget varme.


Du kan pille og spise kastanjerne, som de er – men giv dig selv den oplevelse at spise dem med koldt smør og flagesalt – nå ja, måske også lige med et glas rødvin til.

Ved grillen

Foliebakken griller i ca. 20 minutter over den anviste grillmetode. Kastanjerne er færdige, når de har åbnet sig flot i toppen, og skallen er let at pille af. Pas på – de er meget, meget varme.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

2 store foliebakker - eller 1 ildfast fad

Skær et krydssnit i toppen af kastanjerne med en skarp kniv. Pas lige på fingrene! Det er nødvendigt at skære i kastanjerne, så de åbner sig i toppen, når du bager dem.

Da saltet bliver meget varmt, er det nødvendigt at bruge et dobbelt sæt foliebakker – eller et super ildfast fad. Fyld bunden af foliebakken eller fadet med et tykt lag groft salt. Sæt kastanjerne i saltet, så de står i salt til op over midten – og med krydset opad.

 

Foliebakken griller i ca. 20 minutter over den anviste grillmetode. Kastanjerne er færdige, når de har åbnet sig flot i toppen, og skallen er let at pille af. Pas på – de er meget, meget varme.


Du kan pille og spise kastanjerne, som de er – men giv dig selv den oplevelse at spise dem med koldt smør og flagesalt – nå ja, måske også lige med et glas rødvin til.

Ved grillen

Foliebakken griller i ca. 20 minutter over den anviste grillmetode. Kastanjerne er færdige, når de har åbnet sig flot i toppen, og skallen er let at pille af. Pas på – de er meget, meget varme.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

2 store foliebakker - eller 1 ildfast fad

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

Ca. 30 spisekastanjer
1 kg groft salt
border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
4

Kugle:
Direkte 20 min. minutter

Gas:
Direkte 20 min. minutter

WeberQ:
Medium 20 min. minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx