Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Ylettemarinade til Lam

Skrevet af: HasseDenStore
Kategori: Sauce & Marinader
23-04-2008

 

Kom kanel, salt, muskatnød, ingefær, spidskommen, salvie, nilliker, peber, op i en morter og stød det til en ensartet masse (man kan godt bruge frisk ingefær og muskatnød skal være revet eller fra kværn) tilsæt ylette eller ymer og safran og rør rundt nu er marinaden klar til at komme i en pose med det kød der ønskes marieret, stil på køl i et par timer tør det meste af marinaden af (hold på posen nar kødet tages op) så er du klartil at grille

 

marinaden laves og kødet marineres i nogle timer er det kølle så gerne natten over

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

1 stor morter

frysepose/lynlåspose

marinaden laves og kødet marineres i nogle timer er det kølle så gerne natten over

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

1 stor morter

frysepose/lynlåspose

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

Denne opskrift er kun for vipper
border gfx
border gfx

Opskrift information

Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

Sværhedsgrad:
1
Kuverter:
4

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.