Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Svinemørbrad med Miriams pesto

Skrevet af:
Kategori: Kød
25-05-2007

 

I KØKKENET
Rul mørbraden direkte i dry rub’en på et stykke bagepapir eller alufolie, så den er helt dækket på alle sider. Pak den ind i det papir, du har rullet den i, og lad den trække mindst en time i køleskab. Med en skarp kniv hakker du alle ingredienserne, hver for sig, meget fint. Parmesanosten river du på parmesanrivejern. Kom alle de tørrede og hakkede ingredienser i en skål og vend med chilisaucen og olivenolien, lidt ad gangen. Du skal opnå, at massen samler sig til en fast ‘grød’. Lav gerne pestoen på forhånd, så den kan nå at trække lidt, før du skal blande den i pastaen.


TILBAGE I KØKKENET
Kog pastaen efter posens anvisning. Når pastaen er ‘al dente’, hælder du vandet
fra og vender pestoen i pastaen. Server straks!

 

VED GRILLEN
På en oliesmurt grillrist bruner du mørbraden på alle sider over direkte varme,
til den har den ønskede farve. Når alle 4 sider er brunet, flytter du kødet til den
indirekte varme, hvor det griller færdigt ca. 20-25 minutter.

Ved grillen

VED GRILLEN

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Langskaftet grilltang

I KØKKENET
Rul mørbraden direkte i dry rub’en på et stykke bagepapir eller alufolie, så den er helt dækket på alle sider. Pak den ind i det papir, du har rullet den i, og lad den trække mindst en time i køleskab. Med en skarp kniv hakker du alle ingredienserne, hver for sig, meget fint. Parmesanosten river du på parmesanrivejern. Kom alle de tørrede og hakkede ingredienser i en skål og vend med chilisaucen og olivenolien, lidt ad gangen. Du skal opnå, at massen samler sig til en fast ‘grød’. Lav gerne pestoen på forhånd, så den kan nå at trække lidt, før du skal blande den i pastaen.


TILBAGE I KØKKENET
Kog pastaen efter posens anvisning. Når pastaen er ‘al dente’, hælder du vandet
fra og vender pestoen i pastaen. Server straks!

 

VED GRILLEN
På en oliesmurt grillrist bruner du mørbraden på alle sider over direkte varme,
til den har den ønskede farve. Når alle 4 sider er brunet, flytter du kødet til den
indirekte varme, hvor det griller færdigt ca. 20-25 minutter.

Ved grillen

VED GRILLEN

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Langskaftet grilltang

 

border gfx

Udskriv opskrift

Print
border gfx
border gfx

Ingredienser

MARINERINGSTID 1–2 timer

1-2 pæne afpudsede mørbrad à
ca. 500 g
500 g pastapenne – kogte
1 portion Glæsels BBQ dry rub side 42

MIRIAMS PESTO
25 g pinjekerner
50 g semidried eller soltørrede
tomater
60 g parmesanost
2 fed hvidløg
2 store håndfulde frisk basilikum
1 spsk sød chilisauce
1 dl olivenolie
1⁄4 tsk salt og friskkværnet peber
border gfx
border gfx

Opskrift information

Sværhedsgrad:
2
Kuverter:
4

Kugle:
50/50 30-35 min. minutter

Gas:
Direkte 30-35 min. minutter

WeberQ:
Medium/Lav 30-35 min. minutter

border gfx
border gfx

Nøgleord

vis liste af nøgleord...mangler tag!?
border gfx