Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

grillet lammeskanker



Grillet walisisk lammeskanker med timian og røg , smager himmelsk og er en konge ret i de sene september aftner.

Grillet lammeskanker med grillet champignons salat

2 pers

1 pk Walisisk lammeskanker fra Meny

frisk timian

Hvidløgsgranulat

kirsebær flis fra weber 

weber briketter 

kartofler 

champignons 

smør

blok feta 

citronsaft fra 1 citron

friske krydderurter , anbefaler frisk persille

salt og peber

 

 

Du starter med at tænde grillen op med 3/4 grillstarter, når der er flammer i toppen er de klar også selvom de ikke alle sammen er hvide.

 

 

 

Lammeskanker købes på køl  og det er nemt at gå til ..

 

 

Lamme skankerne  krydderes med hvidløgsgranulat , salt og frisk timian

 

 

Steges inddirekte og med dryp bakke nedenunder.

Drys ganske lidt flis på briketterne og låget på. 

Steges i ca 2-2,5 timer , mærk på benet om det slipper efter de 2 timer elllers skal de lige have lidt mere.

 

 

Som der kan ses på billedet slipper kødet benet også er den så lækker og klar..

 

Jeg serverede kogte kartofler og champignons salat dertil.

Champignons renses og steges i let  smør,til de er gyldne drysses med salt og peber og tilsæt citronsaften.

Lad dem afkøle inden blokfetaen tilsættes .. og de friske krydderurter .. 

serveres kold.. og smager himmelsk

 

 

God appetit 

 
 
border gfx

Alle Temaartikler