Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

WSM juleskinke 2016


WSM juleskinke 2016

Så er det tid til en WSM røget julskinke, der er jo første søndag i advent, ikk?

Første søndag i advent, så er det tid til en hjemmerøget skinke, røget over bøgetræ. Skinken ridses i tern, og som røgtræ bruges bøgetræ og lidt æbletræs-spåner. Her ses min WSM efter jeg har tændt op, og røgen kommer lystigt frem.

 

 

Sådan ser skinken ud, efter den lige er kommet på.

 

 

Her efter 3 timer, hvor kernetemperaturen er oppe på 60 °C.

 

 

Nu begynder den er være klar.

 

 

Så får den til sidst en glasering lavet af dijon sennep m/ krydder-urter, brun farin, whisky og stødte nelliker (det er vej jul :-)

 

 

Så er vi klar, skinken blev serveret med grønlangkål og kogte kartofler

(Det er altså svært at få grønlangkål til at se indbydende ud på en tallerken)

 

 

Nå ja, der var lige plads til lidt spareribs på den nederste rist i min WSM, så de skulle naturligvis også med :-)

 

 

God første advents søndag og god jul.

 

-Meyer

 
 
border gfx

Alle Temaartikler