Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Hjemmelavet toastbrød


Hjemmelavet toastbrød

Til tigerøjne eller det, man nu ønsker.
Du skal bruge:
12 g gær
15 g sukker
8 g salt
1 æg
45 g flydende margarine
Ca. 600 g mel
290 g vand
1 form
 
Du smuldrer gæren i skålen. Tilsætter 500 g mel og derefter de øvrige ingredienser. Resten af melet sættet til side.  
 
 
Når det hele er kommet op i skålen, sættes den i røremaskinen og får lov til at køre i 15 minutter ved lavt tempo. Jeg holder hele tiden øje med, om dejen er for blød. Hvis den er det, kommer jeg mere mel i. Når tiden er gået, skal dejen gerne være lidt blød og klistret, men stadig til at røre ved. Dejen tages ud på bordet, som er drysset med lidt mel, og æltes sammen til en bolle. Lad den hvile 5 minutter.
 
 
 
Slå dejen op som et almindeligt franskbrød og kom det i formen.
 
 
 
Grillen gøres klar til cirkulær grillning på kuglegrillen, mens gasgrillen tændes op til indirekte grillning. Bagestenen lægges i grillen og varmes op i 10 minutter. Brødet bages så på bagesten ved ca. 230 grader i ca. 18 minutter.
 
 
Når brødet er færdigt, vendes det ud på en rist og afkøles helt. Herefter skæres det, og man kan lave tigerøjne - eller hvad der lige frister.
 
 
 
God fornøjelse. 
Hilsen Toften
 
border gfx

Kommentarer

    border gfx
    border gfx

    Tilføj kommentar

    border gfx
     
     
    border gfx

    Seneste temaartikler