Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Pizza Marinara


Pizza Marinara

Alt godt fra havet, her med muslinger og pillede rejer

 

Stærkt inspireret af Ole Skibsted og Det Lille Grilleri, tog jeg et billede inde fra min Weber S-330 GBS Genisis, men der manglede en pizza.....

 

 

Dej:

  • 225 gr. økologisk durum pizza mel No. 5
  • 25 gr. økologisk gær
  • 1,5 dl. lunkent vand
  • 2 spsk oliven olie
  • Salt

Dejen blev æltet på min smukke Elektrolux Assistant EKM4300, fundet på et loppemarked til 100,- kr.

Derefter fik den lov at hæve i 1 time.

 

Pizza fyld:

  • Tomatsauce, lavet af blendede hakkede tomater og smagt til med basilikum og salt
  • Mozarella ost skåret i tynde halverede skiver
  • Pillede kogte store rejer
  • Muslinger, købt på dåse, og drænet for vand
  • Basilikum
  • Oregano, efter pizzaen er bagt.
  • Røget salt

Dejen flades ud ved håndkraft, og smøres først med en tomatsauce, derefter mozarella ost i tynde skiver, pillede rejer og muslingerne.

Tilsidst kommer jeg basilikum og lidt røget salt på.

 

 

Grillen varmes op til 250°C, og pizzaen lægges på den forvarmede bagesten, på et stykke bagepapir, så er den nemmere at håndtere.

 

 

Efter 10 minutter undersøger jeg om bunden har fået nok, og giver den 2 minutter mere.

Pizzaen tages ud og krydres med lidt oregano.

 

 

Voila, - sådan blev vores Pizza Marinara klar til frokost med et godt glas koldt rosé vin.

 

 

Velbekomme og tak til Ole for inspiration

-Meyer

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx