Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Dild vafler med røget hellefisk


Dild vafler med røget hellefisk

Meget lækker forret, en god kombination af smage.....

Efter succesen med røget Fanø laks og vafler, ville jeg prøve en ny kombination, så det blev vafler bagt med dild og serveret med røget hellefisk.

 

Jeg startede igen med dej som ikke er sød:

  • 225 gr. sigtet speltmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4½ dl. økologisk sødmælk
  • 2 økologiske æg
  • ½ tsk. røget salt
  • 10 stængler hakket frisk dild

Dejen røres på min røremaskine.

 

 

Grillen varmes til 250°C, og der kommes lidt rapsolie i vaffeljernet. Det vendes så der kommer olie på alle indvendige flader. Dejen hældes i, og vaflerne får ca. 5 minutter på hver side, til de er pænt lysebrune.

 

 

Voila, - så er den første klar, der kommer 4 hele vafler ud af en portion dej, som angivet, altså i alt ca. 16 vafler

 

 

Den røgede hellefisk anrettes på vaflen, og kommer lidt syltede agurker skåret i tern ovenpå, for at tilføre lidt syre, og tilsidst en kvist frisk dild.

 

 

Se, det var guf, med en god kold rosé vin og i gode venners lag :-)

 

 

Velbekomme

-Meyer

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx