Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Braisserede svinekæber i Webers GBS gryde


Braisserede svinekæber i Webers GBS gryde

Jeg elsker simre-mad, som står i timevis og bliver mørt og lækkert med en fantastisk kraftfuld smag.

I den lokale Brugs var der svinekæber, 6 stk. for 40,- kr, ikke som i gamle dage hvor man kunne få et kilo for 50,- kr. De bliver først brunet godt af i smør og olie. Grunden til at jeg også bruger olie, er at det hæver den temperatur smørret kan tåle før det branker og bliver bittert.

 

 

Derefter brunes 2 store skalotteløg skåret i skiver

 

 

Derefter tilsættes 2 porrer skåret i skiver.

 

 

En ½ liter porter fra Bryghus Braunstein tilsættes, uhm....

 

 

Det simrer i en ½ time under låg.

 

 

1/4 l. madfløde tilsættes.

 

 

Så for det lov at simre i 2 timer under låg, desuden har jeg tilsat 2 oksebouillon terninger, 10 enebær, 3 laurbærblade, samt røget flage-salt og peber. Bemærk at saucen begynder at tykne.

 

Når først gryden er varm, er det nok at have den midterste brænder tændt på minimum, så holder grillen en temperatur på ca. 120 - 130°C

 

 

Sådan, smørmøre svinekæber med en fantastisk sauce til. Kan serveres med kartoffelmos samt et groft stykke rugbrød med smør.

 

 

Velbekomme

-Meyer

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx