Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Portabello Burger


Portabello Burger
Portabello Burger, en kommende Klassiker

En lille lækkerbisken her i efterårs månederne.

 Så er det blevet tid til en ny lækker opskrift.

Håber i alle har haft en god "Sommer". ;-)

 

Disse Portabello Burgere er lavet med en rest af Grillet Okse Flanksteak, som vi havde til overs.

Men man kan jo bruge hvad man har lyst til, lige fra Kylling til Bøffer. ;-)

 

 

Ingredienser:

1 bk Portabello Svampe

1 Agurk

1 Snackpeber

Salatblade

1 pk Emmentaler Ost

2 pk Burgerboller

Skiver af Okse Flanksteak

 

Fremgangsmåde:

Find alle ingredienserne frem og rengør alle Grønstagerne først.

 

Skær Portabello Svampene i skiver.

 

Skær Emmentaler Osten i skiver, i den tykkelse som man selv ønsker.

 

Varm grillen godt op, ca til 180-200 grader, ved direkte varme.

Smid Portabello skiverne direkte på risten, og hold godt øje med dem, så de ikke brænder fast.

 

Lun hurtigt kødet på risten, men det skal jo kun varmes op, da det jo allerede er færdigt.

 

Klargør de øvrige ingredienser, ved at skære dem i skiver, så det lige er til at samle Burgerne med det ønskede indhold.

 

Skær Burgerbollerne over på forhånd.

 

 

Grill dem hurtigt på begge sider, UDEN de brænder på ;-)

 

Saml Burgerne og forbered jer på en smagsoplevelse. :-)

 

Velbekomme

KimTrier

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx