Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Lammefilet med mandler og kryderurter


Lammefilet med mandler og kryderurter

Lækker mør lammefilet vendt i hakkede mandler og krydderurter

 Var en tur i Meny, og fandt mig noget lækkert lammekød fra Walisisk lam. Her forsøger jeg mig med 2 stykker lammefileter. Senere kommer der også et opslag hvor jeg forsøger mig med lammemørbrad.

 

Du skal bruge.:

  • Lammefilet
  • 3 stængler persille
  • 3 stængler timian
  • 50g mandler
  • 1 tsk hvidløgspulver 
  • salt. 

Inden du begunder husk at starte grillen op til indirekte. 

Start med at komme mandler, persille, timian, hvidløgspulver og salt i en blender, og blend til det hele er hakket fint. Kom nu blandingen i en dyb tallerken. 

Dernæst pudsede jeg lige lammefileterne af og tørrede dem let med køkkenrulle. Inden jeg vendte dem i blandingen. 

Fileterne kommes nu på grillen. og grilles til de har en kernetemp på 63 grader. det giver en let rosa midte. ønskes man gennemstegt så gå efter 71 grader. Vælger man at gennemstege dem, anbefaler jeg at men efter de er grillet, pakker dem ind i staniol og et viskestykke i ca 15 min inden servering. så undgår du at de bliver tørre i kødet. 

 

Her  har jeg serveret mine lammefileter med grove pomfritter og en kold bearnaise.

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx