Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Pizza med røget laks, rejer, sardeller, ost og oliven


Pizza med røget laks, rejer, sardeller, ost og oliven

Nem, hurtig og meget velsmagende pizza

Efter jeg har købt min Weber Charcoal Summit (Verdens bedste grill), er jeg begyndt at lave mere pizza, det er så nemt, når man kun bruger trækul. Fra kold grill til færdig pizza på ca. 18 - 20 minutter. For det første så er den indvendige gastænding genial, og med det nye top luftspjæld, kan man næsten få grillen til at være en esse. Jeg har haft den over 350°C.......

 

Nå, tilbage til pizzaen :-)

Jeg bruger en forbagt bund fra Il Fornaio, den er bedre end dem jeg selv kan lave (endnu)

 

En pakke røget skivet laks skæres i strimler, og lægges på bunden.

 

 

 

3 sardel fileter (ansjos fileter) deles på langs, og lægges på.

 

 

Rejer kommes på.

 

 

Revet gouda ost kommes på.

 

 

Halverede grønne oliven med hvidløg kommes på.

 

 

Her kan man se hvidløget inden i den grønne oliven.

 

 

Grillen tændes op og efter 12 minutter er den oppe på 250°C.

 

Jeg lægger pizza stenen på risten under optændingen, så den bliver godt gennemvarm

 

 

Pizzaen lægges på.

 

 

Her har den fået 5 minutter.

 

 

3 minutter senere, i alt 8 minutter.

 

 

Klar, parat, spise :-)

 

 

 

Velbekomme

-Meyer

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx