Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Påskekyllinger på Grill


Påskekyllinger på Grill
"Påskekyllinger" anno 2017

Påskekyllinger med Karry Twist

Så blev det Påske og hvad vil være mere nærliggende end "Påskekyllinger" på Grillen.

 

Da jeg har købt Weber Summit Charcoal og er vildt glad for den, så skal "Påskekyllingerne" såklart laves på den.

Alt er simpelthen blevet meget bedre og nemmere med denne grill syntes jeg.

 

 

Ingredienser:

 

2 hele Kyllinger

Ris

2 Royal Red Dåseøl

1 dl Rapsolie

5 tsk Karry

1 tsk Granuleret Hvidløg

1 tsk Løgpulver

1/2 tsk stødt Spidskommen

1 tsk Rørsukker

1 tsk Blåt Safir Salt

 

 

Fremgangsmåde:

 

Jeg starter med at lave min "Karry marinade" så den kan stå og trække lidt.

Rapsolie, Karry, Løg, Hvidløg, Spidskommen, Rørsukker og Salt blandes grundigt i en lille skål.

 

 

 

Rengør derefter Kyllingerne og åben de 2 dåseøl og anbring kyllingerne på dem.

 

 

Placer dem på den store Kyllingeholder, den kan nemt have plads til begge kyllinger, når de placeres på dåseøl.

 

 

Pensl Karry marinaden på kyllingerne og lad dem stå og trække lidt mens grillen startes op.

 

 

Jeg brugte ca 3/4 grillstarter trækul for at give en bedre smag til kyllingerne. Trækullene hældes ud i en "top" over gastændingen og optændingen kan begynde.

 

 

Når de er begyndt at få lidt hvid farve, fordeles de centralt på kulristen og diffuserpladen ligges over. (kan selvfølgelig også laves i en "alm" grill ved indirekte varme)

 

 

Kyllingerne placeres midt på grillristen og får lov til at hygge sig i varmen i ca 45 - 60 minutter

 

 

Når der er ca 10 minutter til kyllingerne er færdige, sættes risen over så de er klar samtidig med kyllingerne.

 

Jeg valgte den hurtige og nemme løsning til sauce, jeg brugte 2 breve Knorr Bretagne Sauce og 5 dl mælk.

 

 

Værsgo og nyd min lille fortolkning på "Påskekyllinger"

God Påske til jer og jeres familier. Håber vi ses på årets Webercamp i Give d. 17. juni 2017

 

 

Mange varme Grill hilsner

Kim Trier

 
 
border gfx

Seneste temaartikler

border gfx