Jeg elsker loppemarkeder, og da der i påsken var flere lokale loppemarkeder der hvor vi har sommerhus, måtte vi ud og kigge. Tænk sig jeg fandt en rigtig pizza spade med metal blad og træskaft - Det skal fejres! - Med en pizza! Og så kun 30,- kr. for pizza spaden.
Først laver jeg en dej:
Jeg har sådan en "Bage-Mester" maskine stående, sådan en man købte for 10 år siden, og stort set aldrig har brugt. Jeg kom i tanke om at den har et dej program, hvor den kun ælter og hæver, men bager ikke. Så jeg kom alle ingredienserne i maskinen og tændte for den på dejprogrammet , og vupti - 1½ time senere lå der en færdig æltet dej i maskinen, nok til 2 pizzaer. Dejen kan holde sig nogle dage i køleskabet.
Jeg lavede en pizza med resterne fra den lammekølle jeg tilberedte i går:
Grillen tændes med den gamle Weber pizza sten lagt i, så den bliver varmet op.
En pizza skal bages ved ca. 250 - 300°C.
Så bages der pizza - ca. 6 minutter, så er den klar.
Sådan!
Her ses det andet stykke inden jeg spiste det, så god var den :-)
God påske til alle.
-Meyer