Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

10 års jubilæum


10 års jubilæum

I dag er det præcis 10 år siden jeg lavede det første blog indlæg på Weberklubben. Så her er en lille kalvakade over det mest sjove, skøre og velsmagende retter jeg har lavet på mine forskellige grills igennem de sidste 10 år.

Det første indlæg jeg lavede, var om nogle forskellige pølsetyper som jeg havde købt i England, og grillet, faktisk et ret kedeligt indlæg.Så her kommer et af de sjove, den meget ukendte Pølseburger:

 

 

http://www.weberklubben.dk/Default.aspx?ID=1133&action=ShowArticle&ArticleID=4669&BlogID=49

 

Den var faktisk ret svær at lave, inden i pølsen er der en gevindstang, og to skiver med møtrikker i hver ende der styrer brødet, det er derfor der ligger ristede løg på tallerkenen, for at skjule skiven :-)

  

Jeg rejser en del via mit arbejde, og den mad jeg spiser rundt i verden, inspirerer mig til at prøve noget tilsvarende når jeg er hjemme i Danmark igen. Her er det Shish Kebab, efter en tur i Indien:

 

 

 
 
 
Eller Paella fra Spanien:
  
 
 
  
Jeg har altid været glad for at røge mad, og købte min første WSM i USA, da man ikke kunne få den i Danmark dengang. Jeg var på udstilling i Chicago, og købte den hos Sears, og havde den med hjem som bagage.
 
 
Her er det røgede dorader:
  
 
 
 
 
Eller røgede blåmuslinger:
 
 
 
 
  
 
Jeg har altid været glad for fisk, og på et tidspunkt havde Weber og SkagenFood et samarbejde, hvor vi prøvede at lære grill folket at grille og spise fisk.
 
Her er det variationer over sværdfisk:
  
   
 
 
 
En anden gruppe mad som står mit hjerte nært er simre-mad, her en sommer simre-mad:
 
  
 
 
 
Her et af de mere "skæve" indslag, jeg havde siddet og læst om tidlige skydevåben, sort-krudt og indianere, så det blev til opskriften "Sitting Duck":
 
 
 
 
 
Så skete det, jeg fik købt verdens bedste grill - Weber Summit Charcoal, den grill kan simpelthen alt. Jeg kan bruge den som almindelig grill, jeg kan røge på den, lave "Low and Slow" og varme den op til 300 grader og bruge en som pizza ovn. Alt sammen over trækul, som giver den fine røgsmag jeg godt kan lide.
 
Her er det en pizza med kylling og karry:
 
 
 
 
Eller en anden af mine favoritter, nemlig lam.
 
 
Her et det en lamme rack
 
 
 
 
 
Det var bare lidt af de sjove og velsmagende retter jeg har lagt op på Weberklubben, gå på opdagelse og se alle de fantastiske retter som grill folket i Danmark har lagt op på siden.
 
Tak for de første 10 år!
 
-Meyer
 
 
 
border gfx

Seneste temaartikler