Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Amerikaner-favoritten majsbrød


Amerikaner-favoritten majsbrød

Elsker du majs, men ku’ du sagtens leve uden at få trevler i tænderne? Så kan det være, at amerikaner-favoritten, majsbrød, er noget for dig.

Corn on the cob, eller majskolber, er populære både herhjemme og i USA. Men på flere amerikanske opskriftsider er det cornbread, som er det største hit inden for tilbehør til grillmaden: en bradepande med brød bagt på majsmel.

I nogle områder i USA tager man sidedishen, cornbread, så seriøst, at man slet ikke kan nyde sit BBQ-måltid, uden at der er cornbread på bordet. For Cornbread-elskere er denne type brød en så integreret del af BBQ-oplevelsen, at et måltid uden det bare er en simpel…’cookout’ eller skovtur.

Og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Cornbread er noget ganske særligt. Der er ikke noget som at søbe et stykke friskbagt cornbread i lidt saft fra kødet eller den overskydende BBQ-sauce på tallerkenen. Hvis du ikke allerede har prøvet det, er her chancen for at bage verdens lækreste cornbread på grillen.
 

Cornbread med øl og ahornsirup
2,5 dl polenta
2,5 dl mørk øl
¾ ahornsirup
2,5 dl mel
½ tsk. salt
1 spsk. bagepulver
2 store æg
¾ dl smeltet smør

Tilberedning:
Varm grillen op til 200° C (lidt over medium varme). Bland polenta, øl og sirup i en lille skål og stil det til side. Sigt mel, salt og bagepulver ned i en stor skål. Tilsæt polentablandingen, æg og smeltet smør. Rør indtil det er godt blandet. Hæld blandingen ned i en lille bradepande og bag den i ca. 20-25 min. Afkøl brødet i 10 minutter og skær det ud i 10 x 10 cm-stykker.

Tip! Bag dit cornbread i en bradepande i støbejern i stedet for en almindelig bradepande. Det giver brødet en knasende lækker overflade.

border gfx

Kommentarer

  border gfx
  border gfx

  Tilføj kommentar

  border gfx
   
   
  border gfx

  Seneste artikler