Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
border gfx

Opskrifter fra Thomas Castberg

border gfx

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
 
 

Oksecuvette i römertopf med svesker (4 pers.)


Oksecuvette i römertopf med svesker (4 pers.)

Oksecuvette i römertopf med svesker, løg og saltbagt selleri.
1 oksecuvette
12 mellemstore løg
300 g svesker uden sten
Evt. 1 lakridsrod
2 dl rødvin
3 dl vand
2 knoldselleri
Salt
Peber

Tænd grillen på medium varme og gør klar til indirekte varme.
 
Skær undersenen af cuvetten og rids oversiden (fedtsiden) i tern – pas på ikke at ridse ned i kødet. Pil løgene.
 
Kom løg, svesker, kød, rødvin og vand i römertopfen. Kom godt med salt og peber på. Sæt låget på og Sæt det i grillen over indirekte varme.
 
Skær skrællen af knoldselleri, pak hver selleri ind i dobbelt lag sølvpapir, drys dem med salt og luk dem i toppen. Kom dem i grillen ved siden af römertopfen og sæt låget på grillen. Skru ned for grillen, så der er omtrent 160 grader i grillen. Lad det stege i ca. 70 minutter.
 
Lige inden servering skæres selleri i grove stykker. Stegen skæres i skiver og lægges op i römertopfen igen.
border gfx

Kommentarer

    border gfx
    border gfx

    Tilføj kommentar

    border gfx
     
     
    border gfx

    Andre opskrifter