Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx

Velkommen til Louisa Lorangs gæstegrillerier


Sommerens gæstegriller er kogebogsforfatter, madskribent og tv-kok Louisa Lorang. Hvis navnet lyder bekendt, så skyldes det nok, at hun blandt andet er kendt som kvinden bag utallige opskrifter i Femina, kogebøgerne ”Madpakkebogen, ”Spisetid” og ”Vild med hverdagen", ligesom hun har optrådt i ”GO’ Morgen Danmark” og ”Grillfeber” på TV2. Ja, Louisa er en foretagsom kvinde – og så er hun endda også gift og mor til to.

Louisa Lorang er på kort tid blevet en af de mest eftertragtede kokke i Danmark på grund af sin kærlighed til ærlig, smagfuld og lækker mad, der er nemt at lave. Og Weber Klubben er så heldige, at Louisa Lorang har bidraget med opskrifter skræddersyet til Webergrillen.

 

Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal
border gfx
 
 
border gfx

Nyhedsliste

  • Quesadillas med guacamole (snack til 4-6 pers.)

    Skrevet d. 15-08-2013 af Louisa Lorang (foto: Anders Schønnemann)

    En af mine totale favoritter er quesadillas. Det er super nemt og smager så fantastisk. Byd dine gæster på quesadillas, mens I venter på, at hovedretten griller færdig - eller smid dem på grillens sidste gløder som natmad efter et dejligt måltid. …

  • Bananasplit (6 stk.)

    Skrevet d. 08-08-2013 af Louisa Lorang (foto: Anders Schønnemann)

    Det er så "old school", som det kan blive, men der er ikke et øje tørt, når der bliver serveret bananasplit. Især ikke i denne grillede version med super søde, bløde bananer og masser af kærlighed! Det er perfekt at smide bananerne på grillen, imens I spiser hovedret. …

  • Halloumisalat (tilbehør til 2-3 pers.)

    Skrevet d. 01-08-2013 af Louisa Lorang (foto: Anders Schønnemann)

    Halloumi kan købes i de fleste større supermarkeder. Osten er cypriotisk og meget salt. Den er skøn, fast og kan tåle at blive grillet. Brug salaten som tilbehør til kød eller fisk - eller brug den som en selvstændig vegetarisk ret. …

  • Porchetta (4-6 pers)

    Skrevet d. 25-07-2013 af Louisa Lorang (foto: Anders Schønnemann)

    Bestil eventuelt svineslaget i god tid hos din slagter, så du er sikker på, at han har det. Servér gerne en stor, fyldig salat og groft brød til din porchetta. Resterne er fantastiske i en sandwich! …

  • Majs med pecorino og chili (5 pers.)

    Skrevet d. 17-07-2013 af Louisa Lorang (foto: Anders Schønnemann)

    Super snaskede og syndige majs. Skønne som forret eller som tilbehør. Er du ikke til den salte pecorino, eller er den svær at få fat på, kan du bruge parmesan i stedet. …

  • Asian Style Burger (2 stk.)

    Skrevet d. 10-07-2013 af Louisa Lorang (foto: Anders Schønnemann)

    Jeg elsker disse asian style burgere! Jeg bruger rent svinekød, men hakket kylling eller hakket kalv/flæsk kan også bruges. Undlad koriander, hvis du ikke er til det. Husk, at chiliens styrke sidder i frø og frøvægge, så justér styrken ved at undlade eller tilføre disse til farsen. …