Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
border gfx

Direkte varme

Direkte varme er perfekt til mindre stykker kød, som højst skal grilles 15-20 minutter som for eksempel steaks, tigerrejer, hamburgere og kyllingebryster.
 
Tænd op i din grillstarter og fordel briketterne jævnt ud over hele kulristen efter 20-25 minutter, når flammerne er synlige i topppen af grillstarteren. Den jævne fordeling giver ensartet varme under hele grillarealet, og al maden bliver grillet direkte over de glødende briketter.
 
Du har næsten med sikkerhed prøvet denne metode før på en almindelig åben grill, men i en lukket Weber-grill får du et langt bedre resultat. Når du bruger låget, holder du nemlig på dampene fra maden, som bliver mere mør, saftig og smagfuld.
 
På din gasgrill griller du direkte ved at lægge maden direkte over de tændte brændere. Du kan endda kontrollere varmen meget præcist ved at skrue op og ned for regulatorerne.
border gfx
border gfx

Step by step

border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.