Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
border gfx

Indirekte varme

De grundlæggende metoder til indirekte varme blev udviklet af Weber-Stephen i 1950’erne. Det vakte opsigt og blev en sensation, at folk pludselig fik mulighed for at grille kalkuner, lammekøller og store oksestege, som skal have mere end 20 minutter.
 
En af de første og mest udbredte metoder til indirekte varme går ud på, at når briketterne er klar, fordeler du dem på kulristen med lige mange briketter i hver side. Midt på risten skal der ikke være nogen briketter. Her sætter du i stedet en drypbakke, der samler saften fra maden, som du lægger på grillristen lige over drypbakken.
 
Husk at lægge låget på grillen med det samme. Det geniale ved Weber-grillen er netop, at den ikke alene er en grill, men også fungerer som en varmluftsovn Og fordi grillen står udendørs, hvor luften er mere fugtig, bliver maden mere saftig og smagfuld, så du får den helt autentiske Weber-oplevelse.
border gfx
border gfx

Step by step

border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.